Αγγελάκας, Παυλίδης, Μποφίλιου, Μάλαμας... στο ελατόδασος του Ελικώνα

Το 7o Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους, στην καρδιά του Ελικώνα, στην όμορφη Αρβανίτσα, θα φιλοξενήσει δυνατά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής για τρεις ημέρες, την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουλίου.

Το τριήμερο φεστιβάλ που διοργανώνει, για 7η συνεχή χρονιά, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου έχει πλέον αναδειχθεί σε θεσμό στο οροπέδιο του ελατοδάσους του Ελικώνα, σε υψόμετρο 1.000 μέτρων και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πόλη της Λιβαδειάς.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, οι κάτοχοι 3ήμερων εισιτηρίων μπορούν να απολαύσουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, συνδυάζοντας τη φεστιβαλική εμπειρία με τις χάρες της κατασκήνωσης «στην καρδιά του βουνού των Μουσών».

Η τοποθεσία: Στο ελατόδασος της Αρβανίτσας, η ανθρώπινη παρέμβαση έχει περιοριστεί στο ελάχιστο. Η Αρβανίτσα απέχει μόλις 7 χλμ. από το κοντινότερο χωριό, το Κυριάκι και 1,5 ώρα περίπου(125 χλμ.) από την Αθήνα. Το οροπέδιο απέχει 30' από τις παραλίες του Κορινθιακού κόλπου. Οι περισσότεροι φίλοι και φίλες του φεστιβάλ το τιμούν κάθε χρόνο και

επιλέγουν την κατασκήνωση σε ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο που στήνεται ειδικά για τις ημέρες του φεστιβάλ.

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κυριακίου: Πρόκειται για ένα δραστήριο και δυναμικό οργανισμό, που διοργανώνει πεζοπορίες και αναβάσεις σε βουνά και φαράγγια σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, διαδίδοντας την αγάπη για τη Φύση. Το φεστιβάλ το οραματίστηκε και το υλοποίησε στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να αναδείξει την εξαιρετική ομορφιά της περιοχής.

Το line-up του φετινού φεστιβάλ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/7

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & Β- MOVIES

ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/7

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ

ΛΑΡΓΚΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/7

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

ΕΝΧΟΡΔΟΝ

Info

13 Ιουλίου 2018

Eισιτήρια - Προπώληση: Τριήμερο, τιμή 25 € - Μονοήμερο, τιμή 12 € | Ταμείο (πύλες εισόδου φεστιβάλ): Tριήμερο, τιμή 35 € - Μονοήμερο, τιμή 15 € Τριήμερο - ισχύει και για τις 3 ημέρες του φεστιβάλ (δωρεάν πρόσβαση στον κατασκηνωτικό χώρο) Μονοήμερο - ισχύει για 1 από τις 3 ημέρες (Η κατασκήνωση δεν είναι διαθέσιμη στους κατόχους του υγκεκριμένου εισιτηρίου). Σημεία προπώλησης:MUSIC CORNER, Πανεπιστημίου 56, Αθήνα /ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ – Λιβαδειά (γίνονται κρατήσεις), τηλ.: 22610 21090 / ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – Κυριάκι Βοιωτίας, τηλ. 693 759 6715 – 6982487717

Σχόλια