«Τα τραγούδια κύκλους κάνουν» με τη Μαρία Φαραντούρη και την Έλλη Πασπαλά


Δύο σπουδαίες τραγουδίστριες, η Μαρία Φαραντούρη και η Έλλη Πασπαλά, που όλη η πορεία τους είναι ταυτισμένη με την ποιότητα, ξανασυναντιούνται μετά από χρόνια, σε ένα μουσικό ταξίδι με έργα που αγαπήθηκαν, με τραγούδια που κρίθηκαν από τον χρόνο και πολλές φορές συνδέθηκαν με την ίδια την ιστορία. Η συναυλία θα δοθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, ώρα 21:30΄, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πλατεία ανάμεσα στα δύο κτίρια, με είσοδο ελεύθερη.

Η εμφάνιση αυτή εντάσσεται στη σειρά εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με τον τίτλο «Καλοκαίρι στην πλατεία», που προσφέρει –με ελεύθερη είσοδο– τέσσερις μοναδικές συναυλίες με κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές και μουσικούς.

 Τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Θάνου Μικρούτσικου, του Διονύση Σαββόπουλου, της Ελένης Καραΐνδρου, του Νίκου Κυπουργού, της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου δίνουν το στίγμα αυτής της συνάντησης. Δεν λείπουν όμως και μεγάλα τραγούδια του διεθνούς μουσικού ρεπερτορίου με τζαζ αναφορές, που τόσο αγαπούν και οι δυο ερμηνεύτριες.

Τη Μαρία Φαραντούρη και την Έλλη Πασπαλά συνοδεύουν οι μοναδικοί Τάκης Φαραζής στο πιάνο και David Lynch στα πνευστά και τα κρουστά.

Σχόλια