Χριστουγεννιάτικη Αγορά τοπικών παραδοσιακών προϊόντων θα λειτουργήσει σήμερα και αύριο στο φουαγιέ του Δημαρχείου, κατά τις ώρες 11.00 έως 17.00, στο πλαίσιο του...
6ου THESSALONIKIFOODFESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Στη διάρκεια της διήμερης διοργάνωσης, που υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, επιχειρήσεις, σύλλογοι και παραγωγοί θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό και θα δώσουν τη δυνατότητα γευστικών δοκιμών στους επισκέπτες.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που στοχεύουν στην προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, μεταξύ άλλων, η chef Στέλλα Σπανού, θα παρουσιάσει τη διαδικασία παρασκευής της χριστουγεννιάτικης κρεατόπιτας και τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή της παραδοσιακής κολοκυθόπιτας Μακεδονίας. Η pastrychef και μέλος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Κάκου, θα παρασκευάσει χειροποίητα κουλουράκια στο workshop μαγειρικής που θα στηθεί στο χώρο.
6ου THESSALONIKIFOODFESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Στη διάρκεια της διήμερης διοργάνωσης, που υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, επιχειρήσεις, σύλλογοι και παραγωγοί θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό και θα δώσουν τη δυνατότητα γευστικών δοκιμών στους επισκέπτες.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που στοχεύουν στην προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, μεταξύ άλλων, η chef Στέλλα Σπανού, θα παρουσιάσει τη διαδικασία παρασκευής της χριστουγεννιάτικης κρεατόπιτας και τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή της παραδοσιακής κολοκυθόπιτας Μακεδονίας. Η pastrychef και μέλος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Κάκου, θα παρασκευάσει χειροποίητα κουλουράκια στο workshop μαγειρικής που θα στηθεί στο χώρο.
